top of page

HÍREK

Keresés
  • Szerző képeAMSZSZ

Hogyan lehetek tag?

Kedves Kollégák!


Nagyon köszönjük az eddigi jelentkezéseket, ezek szerint nem csak mi szeretnénk rendet tenni és elismertetni a szakmánkat!

Ami egyelőre a legrövidebben elérhető céljaink között szerepel: olyan tagsággal szeretnénk erősíteni a szövetséget, akik az 5 6/2017. (XII. 27.) NFM rendelet 5.§ 1. pontjában leírtakban szereplő, vagy legalább egy 3,5 tonna össztömeget meghaladó kizárólag autómentésre használható nyitott, csörlős felépítményű tehergépkocsival rendelkeznek. Szeretnénk egyelőre kimondottan az autómentésre koncentrálni, márpedig az véleményünk szerint ennél kisebb autókkal nem valósítható meg.

Sok vita után abban maradtunk, hogy mindenképpen azt szeretnénk, ha azok a kollégák, akik jelenleg nem rendelkeznek még ilyen autóval, de a céljainkkal egyetértenek, nyerjenek felvételt, mint pártoló tagok. Nyilván akik egyelőre kisebb autóval rendelkeznek de szeretnének hozzánk csatlakozni, azért teszik, mert ők is a hosszútávú fejlődésben látják a jövőt, márpedig akkor lehetőségeik szerint mielőbb fejleszteni fognak ők is. Amint a megfelelő technikával rendelkeznek, automatikusan tagként fognak szerepelni. Gondolnunk kell a jövő nemzedékre is, senki nem a legtökéletesebb technikával kezdte, ezzel  mindannyian tisztában vagyunk!

Kamionmentős kollégákat külön megemlítenénk: természetesen mindegyikőjüket szívesen látjuk és várjuk további támogató jelentkezésüket!

Hétfőre tervezzük az addigra megnyitott bankszámlánkra való hivatkozással az első díjbekérők küldését.

Nyomatékosítjuk, hogy ez egy nonpofit szervezet, az alapítók tízen az ez évi teljes tagdíjat egyben kifizetik, hogy már induláskor rendelkezésre álljon a működéshez szükséges keret (ügyvéd, közjegyző, illetékek, stb.), az újonnan belépők csak az idei részarányos díjat kell megfizessék! Nem az anyagi haszonszerzés a célunk a szövetséggel.

Köszönjük eddigi bizalmatokat, várunk mindenkit, aki közösnek érzi az ügyünket!


AMSZSZ csapata.

372 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page