top of page

HÍREK

Keresés
  • Szerző képeAMSZSZ

Szakmai találkozó

Kedves kollégák, barátaink!



Köszönjük nektek, hogy ennyien áldoztátok a szakmátokra szabadidőtöket, és bíztatok bennünk annyira, hogy a szombati napot együtt tölthettük!

Nagyon reméljük, hogy mindenki ugyanúgy érzi, mint mi alapítók: ez egy olyan találkozó volt, ami alapjaitól kezdheti újjáépíteni a szakmánk jövőjét közös munkával, közös elhatározással, a jól felismert közös érdekek mentén!

Mi azt látjuk, hogy volt értelme a közös gondolkodásnak, össze fogjuk gyúrni a közösen érezhető gondok orvoslására szolgáló feladatsort. A lehető legrövidebb időn belül összegezzük a kérdőívekre adott válaszaitokat, hogy ezzel megkezdhessük az érdemi munkát.

A nap folyamán végig velünk lévő Dr. Kusper Zsolt ügyvéd úr a délutáni záráskor már sokkal optimistábban látta a problémák megoldását az előző beszélgetésünkhöz viszonyítva. Mint láttátok a hozzászólásaiból kiderült, érti is a munkáját: ez a szakterülete, munkajogász és közlekedési büntetőjogász, mellette évekig buszos vállalkozása is volt, teljes mértékig képben van a problémáinkkal.

Egyelőre úgy néz ki, hogy ő fog képviselni bennünket, de sok részlet még tisztázásra vár persze. Nemsokára összeállít egy menetrendet az elnökségnek, hogy szerinte hogyan lássunk neki a munkának, addigra mi is elkészülünk az értékeléssel, így a kettőt összefésülve már jobban látunk majd.

Akik eddig esetleg kételkedtetek szándékunk komolyságában, talán a tegnapi nap után már másképp látjátok, mi minden esetre azt szeretnénk, ha minél többen állnátok a belátható jövő együttes tervezése mellé. Kérjük, ha jól éreztétek magatokat a kollégák körében, és a céljainkkal egyetértetek, keltsétek jó hírünket!

Rövid időn belül jelentkezünk a friss hírekkel.

Köszönjük a tegnapi munkát mindenkinek:

AMSZSZ





613 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page